Bierkwis

Naast bierproeverijen op locatie verzorgen wij ook een bierKwis op locatie.Weet u alles van bier? En wat met bier te maken heeft? Wanneer is de Heineken brouwerij opgericht? Wat is de grootste brouwerij ter wereld? Welke bekende acteur speelt in een 0.0% reclame van Bavaria? Dan is onze BierKwis iets voor u! Tijdens de Bier Kwis krijgt u niet alleen vragen over van alles wat met bier te maken heeft , maar u krijgt ook per ronde een bier te proeven om natuurlijk te raden welke bier het is.

Een standaard BierKwis bestaat uit 8 rondes met 10 vragen waarvan  één geluidsronde en één foto ronde. De standaard BierKwis duurt ongeveer drie uur. Er wordt gespeeld met teams van 2 tot maximaal 5 personen. Een Bier Kwis kunnen wij verzorgen op een locatie naar uw keuze. Een bierquiz is leuk en leerzaam voor uw familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, maar ook voor in uw horeca gelegenheid of op uw evenement.

In verband met de diverse mogelijkheden voor een BierKwis is de prijs op aanvraag. Wilt u een gespecificeerde offerte op vragen? Klik hier.

 

 

[sfp-like-box width=200 height=100 url=https://www.facebook.com/pages/Vennekes-Proeverijen/579723015440129?fref=ts]