Onze Bierproeverijen

Een greep uit onze bierproeverijen staat uw type bierproeverij er niet bij neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden via het contact formulier.

 

media_xl_1859526

Onze meest geboekte proeverij!   Venneke’s variatie mix!

Deze proeverij is een mix van bieren uit verschillende proeverijen. Laat u verrassen door het spannende pakket wat wij voor u samenstellen. Natuurlijk zijn er ook vele andere opties mogelijk, hieronder een kleine greep uit onze thema’s


logo-JPEG-262x300Trappist

De trappist: een binnen de kloostermuren gebrouwen bier. Laat u verrassen door de receptuur van de monniken.

Cold Stout beer glass isolatedStout bier

Een biersoort die wordt gekenmerkt door een donkerbruine tot zwarte kleur en een enigszins branderige bittere smaak. Durft u deze aan?

vlag_vlaggen_bel_4b43c1598cb1dBelgisch speciaalbier

Een proeverij waarin de diverse speciaalbieren van onze zuiderburen centraal staan.

Autumn-Leaf-VectorSeizoensbier

Het jaar kent vier seizoenen, tijdens ieder seizoen zijn er heerlijke bieren te krijgen. Tijdens deze proeverij leert u de bieren van het seizoen op dat moment kennen.

World-IconsBier van de wereld

Bier wordt wereldwijd gebrouwen. Tijdens deze proeverij ontdekt u bieren uit verschillende windrichtingen van de wereld.

westmallemonkalonesmallAbdijbier

Abdijbieren zijn bieren die verbonden zijn met een kloostergemeenschap. Tijdens deze proeverij geniet u van diverse abdijbieren uit binnen- en buitenland.

cherriesFruitbier

Tijdens deze proeverij presenteren wij u diverse fruitbieren zoals lambiekbieren en geuze, maar ook bieren waaraan fruit is toegevoegd.

Hopps_picture_t640Extra hopbieren

Extra hop toevoegen wordt steeds populairder. Tijdens deze proeverij geniet u van diverse bieren waaraan extra hop is toegevoegd. Laat u verrassen door deze smaakexplosie.

nederlandse-vlagNeerlands speciaalbier

Ook in Nederland worden vele speciaalbieren gebrouwen, tijdens deze proeverij leert u enkele van deze bijzondere bieren van eigen bodem kennen.

220px-Weizenbier-ukkoWit- en Weizenbier

Meestal wordt gedacht dat de Belgische witbieren en de Duitse Weizenbieren hetzelfde zijn, maar toch is er een duidelijk verschil. Gaat u het proeven?

EU biologisch biologische bieren

Tijdens deze proeverij staat niet het type bier centraal maar de bereidingswijze en ingrediënten, namelijk alle type bieren zijn met biologische ingrediënten worden gebrouwen.

[sfp-like-box width=200 height=100 url=https://www.facebook.com/pages/Vennekes-Proeverijen/579723015440129?fref=ts]